بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "داود راهزادی" در نشست با حوزه معاونت بهرهبرداری این شرکت در سالن جلسات، تعداد پروژه های برقرسانی در دست اجرا را حدود 200 پروژه عنوان و اظهارداشت: افتتاح و تکمیل این پروژه ها باتوجه به شرایط خاص اقتصادی کشوربایستی اولویت بندی شود.
وی اعتبار مورد نیاز و هزینه شده برای تکمیل و بهره برداری از پروژه های برقرسانی استان کهگیلویه و بویراحمد را حدود 450 میلیارد ریال ذکر و خاطرنشان کرد: اعتبارات این پروژه ها از محل های ملی، داخلی و روستایی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کاهش تلفات انرژی شهرهای یاسوج و سی سخت، برقرسانی به روستای باباحاجی دنا، توسعه و اصلاح شبکه های روستای تل زری، دستگرد و کوشک کهگیلویه، کاهش تلفات انرژی شهرهای دهدشت و لنده، اصلاح و کاهش تلفات انرژی شبکه های برق دوگنبدان شهرستان گچساران و توسعه و احداث شبکه های برق در مناطق مختلف شهری و روستایی استان از مهمترین پروژه های در دست اجرای این شرکت هستند.
راهزادی با تاکید براینکه از اکنون باید بهفکر تدابیر مناسب جهت تامین برق پایدار در فصلهای پاییز و زمستان باشیم، خاطرنشان کرد: با تکمیل پروژه های در دست اجرا شاهد کاهش خاموشیها، تقویت و پایداری شبکه های برق در استان کهگیلویه و بویراحمد خواهیم بود.
وی گفت: تیمهای عملیاتی و اتفاقاتی برای تامین برق پایدار و خدمات رسانی مطلوب به مشترکین برق در این استان از هم اکنون بایستی آموزش های لازم را فراگرفته و مدیران نواحی و روسای واحدهای بهره برداری نیز نظارت های لازم را در این ارتباط داشته باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اپراتورهای واحدهای اتفاقاتی باید بنحو شایسته ای پاسخگوی تماس مشترکین باشند، اظهارداشت: تلفن های 121 بطور شبانه روزی باید پاسخگوی این تماس ها باشند.
به گزارش پاون، در این نشست، برنامه ها و راهکارهای سرعت بخشی به مشترکین برق در فصل های پاییز و زمستان توسط مدیران شرکت کننده ارائه و تبادل نظر شد.